Domestos Okul Hijyen Programı’nın 10. yılında 10 Bin Okula Daha Bağış Yapıyor

Öğrencilere hijyen bilincini aşılamak ve okullardaki hijyen standartlarının arttırılmasına katkı sağlamak amacıyla 2011 yılında “Okul Hijyen Programı’nı” başlatan Domestos, programın 10. yılında 10 bin okula daha ürün bağışlayacağını yeni reklam filmiyle duyurdu.10. yıla özel film Domestos’un okulların öğrencilere en hijyenik şartları sağlaması adına 10 yıldır gösterdiği çabayı konu ediniyor.

Yürütülen Okul Hijyen Programı, tüketicileri de bu projeye destek olmaya çağırıyor. Destek vermek isteyen tüketiciler Domestos ürünleri üzerindeki karekodu tarattıktan sonra ekranda çıkan okul listesinden arzu ettikleri okulu seçerek, o okula Domestos bağışçısı olabiliyor. Yürüttükleri programla bugüne kadar binlerce okulda milyonlarca öğrencinin hayatına dokunduklarını söyleyen Unilever Türkiye, İran ve Orta Asya’dan Sorumlu Ev Temizlik ve Hijyen Kategorisi Pazarlama Direktörü Mine Mavi, “Programın 10. Yılında da durmadan yolumuza devam ediyor, 10 bin okula daha Domestos bağışında bulunuyoruz. 10. yılımıza özel hazırlanan proje filmimizde de şu ana kadar yaptığımız çalışmaları bir araya getirdik. Tüketicilerimizin destekleriyle büyüttüğümüz Okul Hijyen Programı’nın 10. Yılını kutluyor olmaktan mutluyuz.” ifadelerini kullandı.

Domestos yürüttüğü bu projeyle hem okullarda veli ve öğrencilerin hijyen beklentilerinin karşılanmasına büyük ölçüde katkıda bulunmuş hem de gerekli hijyen koşullarının sağlanmasının büyük önem taşıdığı günümüzde, markası adına güzel bir çalışma yürütmüştür. Toplumun güncel haline ve ihtiyaçlarına yönelik duyarlı duruşu ve yürüttüğü projeyle yarattığı itibarın yerini sağlamlaştırmıştır.

Domestos “10 Bin Okula Ürün Bağışı” reklam filmine https://www.youtube.com/watch?v=EJqsu0cl9dw adresinden ulaşabilirsiniz.

Kaynakça:

Domestos’dan Daha Hijyenik Okullar İçin; “Okullara Domestos Bağışı”

Talya Yolusever

Halkla İlişkiler ve Tanıtım 1.Sınıf

Kalıcı bağlantıyı yer imlerine ekle.

Yorum bırakın Cevabı iptal et